Troll =D. Strona: 1

Troll =D Dodano: 2007-10-07 18:25

Polecam wszystkim, którzy tylko zechcą kiedy zajrzeć do jednej z dzielnic Gdańska-Oliwy. Znajduje się zaraz przy stacji kolejowej, łatwo trafić, zwykle słychać stamtąd pięęęęękny skandynawski metal
świetna knajpka, a miejsce żeby pokicać też się znajdzie, choćby po stołach
RAWR i tyle

Dodano: 2007-10-25 10:23

Cóż jak dotąd zawsze omijałam Gdańsk ale jak bedzie okazja to spr czy twoja relacja jest autentyczna :D :twisted: hehe

Schuld und Sühne

Dodano: 2007-10-25 11:26

I mam nadzieję, że sie nie zawiedziesz
Gorrrąco polecam!

Dodano: 2009-02-17 19:20

Szczególnie polecam latem, stoliki są na zewnątrz i piwo nalewane z okienka Do tego koncerty na powietrzu, fire show itp.

Zimą często ciężko jest z miejscem, gdyż pub nie jest zbyt duży. Poza tym, chyba maja tam jakieś problemy z kominem (wentylacja?), bo ostatnio ze znajomymi musiałam się stamtąd wręcz ewakuować, gdyż siedząc przy kominku o mało się nie udusiliśmy:>

Podsumowując, pomijając drobne niedogodności, to jeden z moich ulubionych pubów w Gdańsku, panuje tam miła atmosfera, muzyka pierwsza klasa i dobre piwa;] Polecam.

Dodano: 2009-02-17 19:24

a ile procentowo jest brudasów?

Dodano: 2009-02-17 19:33

z 95% :twisted:
sama brudna muzyka, to same brudasy;]

Dodano: 2009-02-26 22:37

Tak, klub jest bardzo tró metalowy :) Ale miejsce przyjemne, bo nie ma obawy, że spotka się pana z głową wyrastającą bezpośrednio z ramion.

Dodano: 2009-03-22 09:08

Ze smutkiem obwieszczam wszem i wobec, iż Troll będzie zamknięty do daty bliżej nie określonej z powodu remontu po pożarze.

A oto co się stało: pożar od kominka-klasycznie

"nad kominkiem dziura duża aż do salki warhammerowej
podłoga wokoło komina spalona, wszędzie sadza."

Osobiście bardzo żałuję że nie zajrzałam wcześniej, ciekawe ile to wszystko potrwa. Łączcie się w bólu, bo aż ręce opadły.

Dodano: 2009-03-23 13:26

To złą wiadomość, bo akurat na święta chciałam jechać do Gdańska

Dodano: 2009-03-30 21:21

Bez paniki! Z tego co słyszałam, mimo remontu jednak nadal działa
Tak więc do zobaczenia 8)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło